Vahva luonnostaan ja tuotannostaan

Tervetuloa Lahden Nastolaan!

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyivät uudeksi Lahden kaupungiksi 1.1.2016. Lahden nettisivuilta löytyvät kaupungin tarjoamat peruspalvelut, tiedotteet ja ajankohtaiset asiat. Myös Nastolan alueen palveluihin liittyvät tiedot löytyvät lahti.fi-sivuilta.

Tutustu Nastolan alueeseen, kohteisiin ja toimijoihin. Nauti Nastolasta!

Vuoden 2017 alusta Lahden kaupungin ja Nastolan alueen sosiaali- ja terveyspalveluista on vastannut hyvinvointikuntayhtymä. Hyvinvointikuntayhtymän etenemistä voit seurata täältä.

__________________________________

Nastolan alueen yhdistystilaisuus ma 17.12.2018

Tervetuloa Nastolan alueen yhdistystilaisuuteen Ruuhijärven nuorisoseurantalolle ma 17.12. klo 17.30 - 19.30. Tilaisuus on suunnattu Nastolan alueella toimiville yhdistyksille ja järjestöille.

yhdistystilaisuus

__________________________________

Villähteen Kerro Pois! -asukastilaisuudessa 26.9.2018 pohdittiin Nastolan alueen ja koko kaupungin kehittymistä, keskusteltiin ajankohtaisista hankkeista sekä kuultiin asukaspalautetta kehittämisen kohteista. Paikalla oli noin 90 osallistujaa. Tutustu tapahtuman koosteeseen.

Erätauko-keskustelutilaisuudessa 26.9.2018 aiheena oli yhteistyö ja osallisuus Nastolan alueella. Keskusteluun osallistui 18 henkeä, jotka olivat alueen asukkaita, nuoria, yrittäjiä, yhdistysaktiiveja, kaupungin työntekijöitä ja päättäjiä. Tutustu yhteenvetoon.

__________________________________

Nastolan aluejohtokunnan kohdeavustukset vuonna 2018

Kohdeavustukset Nastolan alueella toimiville yhdistyksille ja yhteisöille julistetaan haettavaksi vuoden 2018 talousarvioon varatuista määrärahoista. Avustusta voidaan myöntää koulutukseen, tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiseen, hankkeisiin sekä muuhun sellaiseen Nastolan alueella tapahtuvaan toimintaan, joka edistää alueen asukkaiden hyvinvointia tai alueen kehittämistä. Avustusta ei myönnetä liiketoiminnan tukemiseen. Avustusta voidaan myöntää yhdistykselle, järjestölle, seuralle tai muulle yhteisölle.

Nastolan aluejohtokunta toimii avustussäännön hakukäytänteiden ja perusteiden mukaisesti. Hakemuslomake, hakuohjeet ja Nastolan aluejohtokunnan avustussääntö löytyvät Lahden kaupungin Lahti-Pisteistä, kirjaamosta sekä Lahden kaupungin verkkosivuilta https://www.lahti.fi/tietoa-lahdesta/avustukset
tai osoitteesta: http://www.nastola.fi/fi/aluejohtokunta/kohdeavustukset

Kohdeavustushakemukset käsitellään Nastolan aluejohtokunnan kokouksissa. Vuoden 2018 kokoukset pidetään seuraavasti:

Kevät: 23.1., 20.2., 20.3., 24.4., 29.5.
Syksy: 21.8., 18.9., 16.10., 20.11., 11.12.
Muutokset kokouspäiviin ovat mahdollisia.

Kohdeavustushakemuksen tulee olla toimitettuna kaupungin kirjaamoon liitteineen
7 arkipäivää ennen kokousta (perjantaina), jotta se käsitellään seuraavassa kokouksessa.

Hakemukset osoitetaan Nastolan aluejohtokunnalle ja toimitetaan osoitteella Lahden kaupungin kirjaamo, Harjukatu 31, PL 202, 15101 Lahti tai sähköisesti kirjaamo@lahti.fi.

Tiedustelut: aluekoordinaattori Tia Mäkinen, puh. 044 769 8695, aluejohtokunta@lahti.fi
__________________________________

Tapahtumat

Löydä palvelut

lahti

Lahden kaupungin palvelut

Palvelut löydät täältä

Avaa >

Lahti-Piste Nastola

Lahti-Pisteen palveluneuvojat auttavat kaupungin sähköisten palveluiden käytössä ja tarvittaessa opastavat oikean palvelun tai asiantuntijan luokse.
Avoinna: ti klo 10.00 - 15.00, ke-to klo 9.00 - 15.00
Suljettu 2.7. - 10.8. Sulkuaikana palvelee pääkirjaston Lahti-Piste.

Avaa >

Sosiaalinen media

Instagram - Hyvän Olon Nastola
Youtube - Hyvän Olon Nastola

Vaikuta

Idearumpu

Esitä ideasi ja ehdotuksesi Idearumpu-sivustolla. Aloitteet tulevat aluejohtokunnan käsiteltäväksi ja hyvät ideat palkitaan.

Avaa >

Anna palautetta aluejohtokunnalle

Lähetä palautteesi ja viestisi suoraan Nastolan aluejohtokunnalle.

Avaa >

E-palaute

Lahden kaupungin palautekanava. Voit antaa täällä palautetta kaupungin palveluista, toiminnasta ja päätöksenteosta.

Avaa >

Porukka-sovellus

Porukka on mobiiliyhteisö Lahden kaupungin asukkaille. Porukassa olet mukana vaikuttamassa ja pysyt kärryillä kaupungin asioista sekä kehityksestä.

Avaa >

PHJ
Lahden seutu
Ladec
Nastori
Lahden Yrityspalvelut
Pajulahti