Tule mukaan kehittämään Lahdelle sopivaa osallisuusmallia. Vastaa kyselyyn 6.4.–13.4. välisenä aikana. Siirry kyselyyn tästä: osallisuusmallin kehittäminen

Kaupunki kutsuu asukkaita sekä kumppaneita mukaan arvioimaan ja kehittämään vaikuttamismahdollisuuksia ja toimintatapoja. Ensimmäisessä vaiheessa kaupunkilaiset kutsutaan vastaamaan verkkokyselyyn osallisuudesta. Kyselyn avulla selvitetään, mitkä asiat ovat osallisuudessa merkityksellisiä ja minkälaiset osallistumisen tavat asukkaat kokevat Lahdessa tärkeiksi. Myöhemmin keväällä testaamme osallisuusmallin luonnoksia sekä tavoitteiden ja käytänteiden toimivuutta toisen asukaskyselyn kautta. Aiemmin ilmoitetut asukastyöpajat Palvelutorilla on peruttu pandemian johdosta.

Kiitos osallistumisesta.
Uutinen kaupungin verkkosivuilla: Uutinen kaupungin verkkosivuilla
Linkki tiedotteeseen: Mediatiedote
#osallisuus #omalahti #lahti