Valitse sivu

Nyt on sinun vuorosi vaikuttaa. Tule päättämään mitkä asukasideat toteutetaan. Äänestyksessä ei ole ikärajaa ja jokaisella lahtelaisella on mahdollisuus osallistua

Lahtelaisten ehdottamista osallistuvan budjetoinnin ideoista äänestettäväksi valikoitui 58 ideaa. Asukkaiden ideat esitellään kaupungin verkkosivuilla lahti.fi/osbu > tutustu ideoihin.

Äänestä ideoita 28.8.-9.9. välisenä aikana

Äänestyksessä ei ole ikärajaa ja jokaisella lahtelaisella on mahdollisuus osallistua. Verkkosivuilla tapahtuvan äänestämisen lisäksi äänensä voi antaa myös ei-sähköisesti Palvelutorilla sekä Lahden kirjastoissa.

Äänestettävät ideat on jaettu eteläiselle, itäiselle ja pohjoiselle alueelle sekä koko kaupunkia koskeviin hankkeisiin. Yhteensä asukkaiden ideoiden toteuttamiseen on varattu 100 000 euroa. Kaupunki toteuttaa äänestyksessä menestyneet ideat vuoden 2021 loppuun mennessä.

Katso tästä linkistä äänestysohjeet ja siirry äänestyssivulle.

Lisätiedot

Koordinaattorit Tia Mäkinen tia.makinen@lahti.fi, p. 044 769 8695 ja Sanna Virta sanna.virta@lahti.fi, p. 044 482 6390

Myös hankekummit ja osbu-koutsit ovat apuna osallistuvassa budjetoinnissa. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella ideoista, ota rohkeasti yhteyttä. Yhteystiedot löydät sivulta: www.lahti.fi/osbu

#omalahti #osbu #osallisuus #lahti

Yhteistyössä Tampereen Yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun EmPaci, EU Baltic Sea Region -hanke #EmPaci www.empaci.eu