Valitse sivu

Tervetuloa verkkotilaisuuteen keskustelemaan Nastolan aluejohtokunnan kanssa ajankohtaisista asioista sekä uudesta osallisuus- ja lähidemokratiamallista. Nastolan aluejohtokunta toimii toimii toukokuun 2021 loppuun asti. 1.6.2021 alkaen aluejohtokunnan korvaa koko kaupungin tasoinen kumppanuuspöytä-malli. Kumppanuuspöytien suunnittelussa hyödynnetään aluejohtokunnan hyviä käytänteitä.

OSALLISTUMINEN VERKOSSA
Tilaisuus toteutetaan Teams-ohjelmalla, joka toimii tietokoneella, tabletilla tai kännykällä. Ohjelma tukee päivitettyjä Chrome, Edge ja Safari -selaimia. Voit tarvittaessa ladata Microsoft Teams -sovelluksen sovelluskaupasta. Tapahtumaan osallistuminen ei vaadi tunnuksia Teams-palveluun. Voit liittyä mukaan omalla nimelläsi tai nimimerkillä.

Voit tulla testaamaan tekniikan toimivuuden klo15.30 alkaen. Jos kohtaat teknisiä ongelmia, voit olla etukäteen yhteydessä vuorovaikutussuunnittelija Henrik Saareen, p. 044 416 3820, henrik.saari@lahti.fi.

Varmistathan etukäteen laitteidesi toimivuuden. Lisäksi tilaisuuteen osallistujilta toivotaan videokuvan käyttöä jos mahdollista. Klikkaa itsesi mukaan tapahtumaan alla olevasta linkistä:

OSALLISTUMISLINKKI