Valitse sivu

Ehdota Nastola-mitalin tai -kunniakirjan saajaa sunnuntai 21.2. mennessä sähköpostitse aluejohtokunta@lahti.fi tai kirjeitse Lahden kaupunki, Nastolan aluejohtokunta, Pekkalantie 5, 15560 Nastola.

Ehdotuksessa tulee käydä ilmi ilmoittajan nimi yhteystietoineen, ehdotettu mitalin tai kunniakirjan saaja sekä perusteet tunnustuksen saamiselle. Ehdotuksen jättäneiden kesken arvotaan 150 vuotta Nastolaa -DVD, Näkymiä Nastolasta II -valokuvakirja sekä Hyvän Olon Nastola -reppu.

Nastola-tunnustuksia on jaettu vuodesta 1996 alkaen elämän eri aloilla Nastolan alueen hyväksi toimineille ja Nastolaa tunnetuksi tehneille henkilöille ja yhteisöille. Ympäristöpääkaupunkivuonna 2021 huomioidaan erityisesti ympäristön hyväksi tehty työ ja toiminta.

Nastola-mitalit ja Nastola-kunniakirjat myöntää Nastolan aluejohtokunta. Nastola-tunnustusten tarkoituksena on vahvistaa paikallisuutta. Nastola-mitalin on suunnitellut taiteilija Toivo Pelkonen. Suunnittelun lähtökohtana ovat olleet Nastolan luonto ja teollisuus.

Aluejohtokunta päättää kunnianosoituksista kokouksessaan tiistaina 9.3.Tunnustukset luovutetaan saajille myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Lisätiedot

projektityöntekijä Sanna Virta, p. 044 482 6390, sanna.virta@lahti.fi