Valitse sivu

Bongaa ja löydä Nastola-aiheisia yllätyksiä nauhataajaman alueelta vihjeiden perusteella. Löytäjä saa pitää!

Lähde liikkumaan pyörällä tai kävellen ja kerää matkalla roskia pussiin. Osallistut samalla #TuntiToukokuussa -haasteeseen. Voit julkaista sosiaalisessa mediassa aiheesta #TuntiToukokuussa ja #hyvänolonnastolatempaus. Tempaus on osa Nastola-viikon tapahtumia. Järjestää Nastolan aluejohtokunta.

Vihjeet aarteiden etsintään Nastolan nauhataajaman alueella:

  1. Tästä lähden kyytiin. Olen idässä ja tuoksun petroolilta. Istun ja odotan seuraavaa, joka veisi minut Helsinkiin.
  2. Tietoa, tarinoita ja hetken pysähdys lehtienluvun parissa. Olen tässä vain väliaikaisesti, koska pian pääsen uuteen, hienoon miljööseen.
  3. Kuinka odotammekaan kesää ja tapahtumia. Kun korona-aika hellittää niin tänne tulen ostamaan vihanneksia, mansikoita ja viihtymään tapahtumissa. Taidanpa itsekin myydä jotain takakontista ja nojailen Nastola-kylttiin.
  4. Näistä porteista ovat kulkeneet sitkeät ja sinnikkäät urheilijat vuosikymmenten ajan…niin hiihtäjät, luistelijat, yleisurheilijat kuin tenniksenpelaajat.
  5. Maata puolustaneiden muisto on hakattuna kiveen entisellä torilla kirkon kupeessa.
  6. Sillalla olen ja sen ylitän kävellen tai pyörällä. Kuulen ääntä nuorten ja mopojen. Katsos, juuri altani meni bussi numero 4.
  7. Isot on kivenjärkäleet leivällä!
  8. Mitä läntisellä kylällä ja sinisessä talossa tapahtuu? Häät menossa vai lasten liikuntatuokio? Ilmoitustaulu sen kertoo.
  9. Vaaleanpunainen kaunotar seisoo jylhänä koivujen katveessa ja täyttyy aika-ajoin taiteesta ja juhlista kartanomiljöössä. Sen oveen kolkutan.