Valitse sivu

Muut yhdistykset ja yhteisöt

Muut yhdistykset ja yhteisöt

Tällä sivulla tulee olemaan yhdistysten yhteystietoja. Sivuja päivitetään heti kun yhdistykset ovat ilmoittaneet tietonsa yhdistysilmoituksen kautta.

Toimijat

 • Autoliitto Nastolan osasto
  Kuvaus toiminnasta: Osasto järjestää Nastolassa liikenneaiheisia tapahtumia ja osallistuu tarvittaessa muiden järjestämien tapahtumien liikenteenohjaukseen. Mukana VAPEPAn Nastolan hälytysryhmässä.
  Yhteyshenkilö: Matti Karmaa
  autoliittonastola(at)gmail.com
  p. 044 535 0385
  https://www.autoliitto.fi/paikallisosastot/nastolan-osasto
 • Nastolan Helluntaiseurakunta
  Kuvaus toiminnasta: Nastolan Helluntaiseurakunta tahtoo toimia nastolalaisten parhaaksi. Työmme kattaa koko ihmisen elämän kaaren lapsista vanhuksiin. KAMU-toiminta on eskareille ja alakouluikäisille, WARKKI JA FIGU-illat tarjoavat tekemistä varhaisnuorisolle ja nuorille, Diakonialounas ja Toivon- ja ystävyyden ilta tarjoaa apua sitä tarvitseville, Päiväseurat on päiväsaikaan tapaavien tärkeä kohtauspaikka sekä REST-aamu ja -ilta keräävät yhteen kaikenikäiset. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!
  Yhteyshenkilö: Juha Kaukiainen
  nastolanhelluntaiseurakunta(at)gmail.com
  p. 045 853 7797
  www.nashs.fi/
  https://m.facebook.com/nastolanhelluntaiseurakunta
 • Nastolan Reumayhdistys ry
  Kuvaus toiminnasta: Potilasyhdistys, jonka tehtävänä on tiedottaa Reumaliiton ajankohtaisista asioista ja olla tukena ja kanssakulkijana erilaisiin reuma- ja tukielinsairauksiin sairastuneille. Tarjoamme jäsentapaamisisia ja virkistymistä erilaisten tapaamisten merkeissä.
  Yhteyshenkilö: Tuula Leppälä-Koivunen
  leppala.koivunen(at)gmail.com
  p. 040 515 3370
  http://www.nastolanreumayhdistys.fi/
 • Nastolan Reserviläiset ry
  Kuvaus toiminnasta: Yhdistys on 17.11.1957 perustettu maanpuolustusyhdistys Nastolassa. Tärkeimpiä tehtäviämme on maanpuolustushengen lujittaminen ja ylläpitäminen, sekä sotiemme veteraanien meille jättämän perinnön – “vapaan isänmaan” – vaaliminen Nastolassa läheisessä yhteistyössä muiden nastolalaisten maanpuolustusyhdistysten kanssa.
  Yhteyshenkilö: Hannu Pylvänen
  hannu.pylvanen(at)gmail.com
  p. 040 524 3486
  https://www.reservilaisliitto.fi/yhdistyspalvelut/yhdistysten_ja_piirien_kotisivut/nastolan_reservilaiset