Valitse sivu

Kokous- ja muut tilat

Nastolan kunnantalo

Entinen valtuustosali, kunnanhallituksen kokoushuone, kokoustila Kasimir ja kahvio ovat varattavissa kokouksia ja tilaisuuksia varten.

Katso kuvia tiloista tästä linkistä

Talossa on langaton WLAN-yhteys sekä kunnanhallituksen huoneessa ja valtuustosalissa av-laitteisto ja esitystekniikka. Kaupungin toimijoille käytössä on hallinnonverkon pöytäkone kunnanhallituksen huoneessa sekä valtuustosalissa. Esitystekniikkaa käyttävien tulee tuoda oma kannettava tietokone mukanaan (paitsi kaupungin toimijat).

VGAHDMI

 

 

 

 

 

Varmistathan etukäteen näyttökaapelin sopivuuden laitteeseesi. Käytössä ovat VGA- sekä HDMI -kaapelit.

Kahviotilasta löytyy keittiö kalustoineen. Kahvi- ym. ruokapalveluita voi tiedustelta Päijät-Hämeen Ateriapalveluilta tai alueen yrittäjiltä.

Tilojen käyttö edellyttää käyttösopimuksen allekirjoittamista. Sopimus pitää sisällään käyttöehdot, vastuut ja toimenpiteet. Sopimus voidaan tehdä yhdestä tai useammasta tilankäyttökerrasta. Tilojen varaukset, käyttösopimus, sopimus sähköisten ovien avaamisesta, kokoustilojen avainten luovuttamisesta sekä muista käyttöehdoista tehdään puhelimitse Lahti-Pisteessä p. 03 814 2355 tai sähköpostilla lahtipiste@lahti.fi.

Käyttöehdot ja sopimuslomake ladattavissa ja tulostettavissa seuraavista linkeistä: käyttöehdot (PDF),  sopimuslomake (PDF). Lomakkeita saa myös Lahti-Pisteistä.

Kokoustilojen käyttö on vastikkeetonta kaupungin yksiköille, kaupunkikonsernin yhtiöille, valtion tai julkishallinnon viranomaisille sekä Päijät-Hämeen Hyvinvointikuntayhtymälle.

Kokoustilojen käyttö on vastikkeetonta arkipäivisin päivä- ja ilta-aikana alle 3 tuntia kestävissä tilaisuuksissa yhdistyksille, järjestöille, seuroille, yhteisöille ja hankkeille. Yli 3 tuntia kestävistä varauksista peritään 10€/h/huone käyttömaksu jokaiselta yli menevältä tunnilta. Viikonlopun (la,su) tilakäytöstä peritään 20€/h/huone käyttömaksu. Kiinteistön ilta- viikonloppu- ja muusta käytöstä aiheutuvista lisäkustannuksista sekä toimenpiteistä vastaa asiakas.

Kokoustilojen käyttö on aina maksullista yrityksille, ammatinharjoittajille ja yksityishenkilöille (20€/tunti/huone).

Kokoustilojen käyntiosoite:
Pekkalantie 5
15560 Nastola
puh. 03 814 2355
lahtipiste(at)lahti.fi

Taidekeskus Taarasti

Taarastin pääsali on kooltaan 240 m2. Lisäksi käyttöön saadaan kahvio ja kesällä ulkoterassi. Sali soveltuu taidenäyttelyjen ja konserttien lisäksi myös erilaisiin juhlatilaisuuksiin sekä koulutus- ja seminaaritilaisuuksiin. Av-laitteisto, langaton internet ja äänentoisto langattomin mikrofonein sisältyvät vuokriin. Salissa on erinomainen flyygeli. Tarjoilu toteutetaan sopimuksen mukaisesti talon oma emännän kanssa.

Taarastintie 6
15560 Nastola
puh. 03 7621 524

Lisätietoja Taidekeskus Taarastin verkkosivuilta.

Liikuntakeskus Pajulahti

Pajulahdessa on eri kokoisia kokoustiloja auditoriosta ryhmätyötiloihin. Saatavilla on myös majoitus- ja ateriapalveluita. Lisäksi tarjolla on ohjattua liikuntaa niin sisällä kuin ulkona asiakkaan toiveiden mukaisesti. Pajulahdessa järjestetään TYKY- ja yritysliikuntapäiviä sekä kokous- ja konferenssitilaisuuksia.

Liikuntakeskus Pajulahti
Pajulahdentie 167
15560 Nastola
puh. 03 8855 11
asiakaspalvelu(at)pajulahti.com

Lisätietoja Liikuntakeskus Pajulahden verkkosivuilta.

Luomaniemen toimintakeskus

Luomaniemen toimintakeskus sijaitsee Nastolan kirkonkylällä Pikku-kukkasen rannalla. Alueella on vuonna 2014 valmistunut moderni toimintakeskus ja tunnelmallinen satavuotias vanha päärakennus, Luomaniemen Wanha. Luomaniemessä voi järjestää virkistyspäiviä, kursseja, kokouksia ja yksityistilaisuuksia. Tarjoilut voi tilata talon keittiöltä.

Lisätietoja Luomaniemen verkkosivuilta.

Luomaniemen toimintakeskus
Luomaniementie 1
15560 Nastola

Taide- ja toimintakeskus Kaarisilta ry – Engel Makasiini

Engel Makasiinia voi vuokrata esim. pieniin tilaisuuksiin (istumapaikkoja noin 30 hengelle). Tilasta löytyy pieni avokeittiö.

Villähteentie 458
15540 Villähde

Kaarisilta toimisto
puh. 044 7711800
toimisto(at)kaarisilta.fi

Lisätietoja Kaarisillan verkkosivuilta.

Villähteen nuorisoseurantalo Pyrylä

Peruskorjatun Pyrylän tiloja vuokrataan erilaisten juhlien ja tapahtumien järjestämistä varten. Pöytä- ja istumapaikkoja on noin 220 henkilölle. Talossa on uudenaikainen keittiö, kylmätiski, pyörätuoliramppi ja inva-wc. Kesällä on myös telttatilaa saatavissa.

Villähteentie 333
15540 Villähde
puh. 0400 798 131, 03 758 9802

Lisätietoja Villähteen Nuorisoseuran verkkosivuilta.

pyrylä
Pyrylä. Kuva: Villähteen nuorisoseura ry

Yritystalo Aktiivi

Yritystalo sijaitsee Rakokiven palvelu- ja liikekeskuksessa. Talossa on hyvin varusteltuja kokoustiloja noin 15-30 hengelle sekä tilaussauna ja uima-allas oheistiloineen noin 20 henkilölle.

Soratie 2
15550 Nastola
puh. 03 7624 100

Lisätietoja Spatiumin Toimitilat Oy:n verkkosivuilta.

Manna ry

Manna on kolmannen sektorin palvelujärjestö, joka täydentää kuntien palvelutuotantoa. Manna tarjoaa mm. tehostettua asumispalvelua sekä kokous- ja juhlatiloja.

  • Uudenkylän päärakennuksentiloissa ruokasalissa noin 30 paikkaa ja Mummolan olohuoneessa 14 paikkaa. Mummolassa on myös muutamia majoitushuoneita.
  • Seestaan kylätalo, kokous- ja juhlatilat 10-20 hengelle

Tiedustelut, tilaukset ja varaukset:

Uusikylä
Heinolantie 506
16100 Uusikylä
puh. 050 599 6639
merja.monto(at)manna.fi
Avaa esite

Seestaan kylätalo
Alestie 39, Mäkelä, puh. 040 590 4084

Lisätietoja Manna ry:n verkkosivuilta. 

Uudenkylän seurantalo

Uudenkylän seurantalo sijaitsee luonnonkauniilla Salpausselän harjulla Lahden itäisimmässä kylässä. Seurantalo tarjoaa erinomaiset puitteet erilaisten tapahtumien ja perhejuhlien järjestämiseen. Käytettävissä on tilavan juhlasalin lisäksi ravintola koneellistetulla keittiöllä, katettu terassi, saunatilat sekä takkahuone. Salissa on 200 istumapaikkaa.

Sähkötie 2
16100 Uusikylä

Lisätietoja Uudenkylän seurantalon verkkosivuilta.

 

Luhtaanpirtti

Luhtaanpirtti on tunnelmallinen juhla-, kokous-, koulutus-, vapaa-ajan tilaisuuksien ja tapahtumien ympärivuotinen pitopaikka (noin 100 henkilöä). Vuokrattavina tiloina on kaksi tilavaa luokkahuonetta ja yksi pienempi huone sekä erillinen rantasauna takkahuoneineen. Luhtaanpirtiltä löytyy nopea WLAN Internet-yhteys ja av-laitteet kokouksia varten.

Kurssikeskuksentie 17
15560 Nastola
puh. 040 748 1394

Lisätietoja Kumiantien kyläinyhdistyksen verkkosivuilta.

Ruuhijärven Nuorisoseurantalo

Ruuhijärven kylä sijaitsee kauniissa maalaismaisemassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Keskellä kylää oleva nuorisoseurantalo on oivallinen paikka juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Isoon saliin mahtuu 200 henkeä ja pienempään kahviotilaan noin 30 henkeä.

Korkeentie 792
15580 Ruuhijärvi

Lisätietoja Ruuhijärven nuorisoseuran verkkosivuilta.

Metsäkylän maamiesseurantalo

Vuokrataan juhlatilaksi, erityisesti kesäaikana.Metsäkylän Maamiesseurantalo on vuonna 1928 rakennettu ja se on säilynyt lähes alkuperäisessä asussaan. Idyllinen juhlien viettopaikka sopii monenlaisiin tilaisuuksiin.

Kettulantie 59
16160 Okkeri
puh. 0400 989 686

Lisätietoja Metsäkylän maamiesseurantalosta Seurantalot.fi -verkkosivuilta.

Metsäkylän maamiesseurantalo
Metsäkylän maamiesseurantalo

Myllylammen urheilijoiden maja

Maja sijaitsee Ruuhijärven kylässä. Sen takkatupa soveltuu kokoustilaksi 10-15 hengelle. Majassa on sauna ja pihapiirissä lampi, ulko puusee.

Vuorenmäentie 31
15580 Ruuhijärvi

Myllylammen majan vuokraus: Myllylammen urheilijat, Kirsti Kapulainen, 044 980 8710

Kaivolan perinnetila

Kaivolan perinnetilan rakennukset muodostavat rauhallisen ja perinteisen maalaismiljöön. Vanha päärakennus on kunnostettu ja huoneet on säilytetty lähes kokonaan niiden alkuperäisessä muodossa.
Kesäisin rakennusta voi vuokrata kokoustilaksi.

Pitkätie 195
15560 Nastola
puh. 050 525 1411

Lisätietoja Kaivolan perinnetilan verkkosivuilta.